Daarom Abbatis!

SUPER SERVICE!

Een uptimegarantie aan onze kant is leuk, maar stel dat jij per ongeluk je website down haalt. Kun je dan rekenen op je hostingprovider? Kan je van ze verwachten dat ze je meteen te hulp schieten en dat jouw onderneming hoog bij ze in het vaandel staat? Vaak is dit niet het geval tenzij je per maand tientallen euro’s betaalt. Bij Abbatis gaat dit heel anders. Wij zetten support altijd bovenaan en je hebt meestal al binnen een half uur antwoord, ongeacht hoe laat het is. Zonder service van een deskundige hosting partner kun je al snel tegen problemen aanlopen die voor jou misschien wel uren van je tijd in beslag nemen. Onze service level is ongekend uniek. Probeer het zelf!

GECERTIFICEERDE CLOUDFLARE PARTNER

Cloudflare biedt een innovatieve oplossing voor het optimaliseren van performance, minimaliseren van serverload en declasseren van downtime. Hier maken wij als Certified Cloudflare Partner dan ook optimaal gebruik van. Wanneer een server uitvalt en jij als klant de Cloudflare module hebt ingeschakeld voor je website(s), blijft voor je bezoekers de website altijd zichtbaar. Dit komt omdat er als het ware een cache-bestand wordt opgeslagen op de wereldwijd verspreidde servers van Cloudflare. Dit concept biedt een totale uptime van maarliefst 99,999%, ook wel bekend als de five 9’s. Daarnaast maken al onze servers gebruik van Railgun, een dergelijk concept van Cloudflare dat zorgt voor optimale prestatie en minimale serverload.

INNOVATIE

Wij doen niks liever dan constant nadenken over processen die het gebruiksgemak en betrouwbaarheid van onze diensten een boost geven. Dit zorgt ervoor dat wij constant voorop lopen en altijd gebruik maken van de nieuwste technieken. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over de servers waar jouw website op wordt gehost. Abbatis gaat voor innovatie en Abbatis blijft voor innovatie.

OVERTUIGD?

En terecht. Je wil natuurlijk niet dat je website ineens down is. Kijk snel naar ons aanbod voor meer informatie of registreer je meteen om een webhosting pakket aan te schaffen. Nog vragen? Aarzel vooral niet om ze te stellen. Binnen een half uur heb je meestal al antwoord.

Bekijk onze webhostingpakketten

Ontdek de prestaties van Abbatis servers