Verhuizen? Je hoeft niets te doen en niets te betalen.

Run je al een tijdje een website?

Grote kans dat je niet heel blij bent met de service die je nu bij je webhosting pakket ontvangt. Cijfers wijzen aan dat er ook een grote kans is dat je alleen van het woord ‘verhuizen’ al kippenvel krijgt.

Daarom bieden wij nu geheel kosteloos een verhuisservice aan. Je kunt achterover leunen in je stoel terwijl wij al je data van je huidige provider verhuizen naar onze servers. Jij bepaalt wanneer en hoe laat dit moet gebeuren en wat er wel- en niet over moet. Onze gespecialiseerde medewerkers gaan vervolgens voor je aan de slag. Binnen no-time staat je website weer online en jij of je bezoekers merken er niks of nauwelijks wat van.

Hoe gaat dat in z'n werk?

Het enige wat je hoeft te doen is een webhostingpakket of reseller hosting naar keuze aanschaffen en even contact met ons opnemen via het contactformulier of ons e-mailadres. Wat we nodig zullen hebben zijn enkel de verhuistokens voor jouw domeinnamen, dumps van de databases en de overige website bestanden. Je kunt ons ook toegang geven tot het klantenpaneel van je huidige webhosting provider. In dat geval pakken wij het vanaf daar op en kan jij zorgeloos afwachten.

Bekijk onze hosting

Klik op de link beneden en bekijk de mogelijkheden van onze shared hosting.

Meer info