Voor professionele internet-helden.

Focus alleen op jouw business

Reseller hosting van superieure kwaliteit...

Abbatis is leverancier van verschillende gerenommeerde bedrijven in de webdesign.

Wij ontzorgen hen al jaren van al het vervelende wat met hosting te maken heeft en bieden uitstekende, doelgerichte oplossingen.

Resellers van Abbatis tellen gezamenlijk al ruim 80.000 domeinnamen. We laten je graag zien hoe wij hen voorzien van het perfecte platform.

Meegroeien met Abbatis

Je bent webdesigner, web-app ontwikkelaar of een online marketing bureau. In veel gevallen zijn waarschijnlijk je nieuwe klanten startups die bijvoorbeeld nog geen hosting hebben en zich aan het oriënteren zijn. Verdien niet alleen extra, maar bied je klanten ook de beste hosting op de markt met Abbatis. Geheel white-label zodat er geen enkele verwijzing naar Abbatis te vinden is, onze diensten doorverkopen aan je klanten. Wij maken gebruik van Directadmin als beheersysteem zodat je de omgevingen van je klanten kunt beheren. Om het je eenvoudig te maken hebben wij ons platform hier omheen gebouwd.

Verbazingwekkende prestaties

Blaas je klanten in hun stoel achterover door de nieuwste technieken aan te bieden voor een scherpe prijs. Van Varnish Cache tot Installatron, je mag het allemaal aanbieden aan je klanten zonder extra kosten.

Ervaar de kracht van een Abbatis server en je zult nooit meer zonder willen. Net zoals je klanten nooit meer zonder zullen willen wanneer ze je hosting hebben geprobeerd straks.

Directadmin pakketten bij abbatis

Directadmin inbegrepen

Directadmin is een erg krachtig controlpanel met erg veel mogelijkheden in de uitbreiding. Standaard gebruiken wij Directadmin om onze shared hosting servers te beheren. Dit kun je gratis gebruiken om hostingpakketten aan te maken, klanten te beheren en je eigen sites (incl. emailadressen en ftp accounts etc.) te managen.

Persoonlijke service

Wij gaan voor persoonlijk contact met onze klanten. Bij Abbatis voel jij je daadwerkelijk klant. Waar de meeste webhosting providers waarde hechten aan het binnen halen van klanten, zetten wij alles op alles voor de ervaring van de klanten die we al hebben, en dat merk je. Er is altijd iemand beschikbaar om je te helpen, en helpen betekent bij ons ook écht helpen. Onze service level is uniek en daar zijn we trots op.

persoonlijk contact met onze klanten

Klein- of grootschalig? Zeg 't maar...