Voor Webshops die gaan groeien.

Abbatis is anders dan je waarschijnlijk gewend bent, heel anders. Wij proberen ons op één speciale manier van de concurrent te onderscheiden: wij geven alles. En jij staat centraal.

Snelle Magento hosting

Magento is het krachtigste en best geteste softwarepakket voor E-commerce doeleinden. Wereldwijd draaien tienduizenden succesvolle Magento webshops en dit aantal groeit nog steeds. En dat is niet voor niets; de mogelijkheden zijn eindeloos. Abbatis zorgt graag voor jouw Magento hosting voor het optimale resultaat.

Professionele webshops voor iedereen bereikbaar

Magento webshop software is zeer eenvoudig in gebruik en geschikt voor de kleinste tot de grootste online retailers. Dankzij de enorme Magento Marketplace is het zeer eenvoudig om functionaliteiten toe te voegen aan je webshop. Er zijn honderden plugins die je gratis online uit kunt proberen voordat je ze in jouw webshop installeert. Daarbij kun je denken aan plugins voor geavanceerde voorraadsystemen, loyaliteitssystemen voor je klanten of complexe marketingsystemen.

Met Magento webshop software zijn de mogelijkheden van een gigantische webshop voor iedereen dichtbij.

Voordelen van een Magento webshop

Abbatis koos niet zomaar voor Magento als haar favoriete e-commerce software. Na zorgvuldige vergelijking van verschillende webshop-systemen weten wij zeker dat Magento de beste oplossing biedt. We zetten de grootste voordelen op deze pagina graag voor je op een rij.

De verbazingwekkende prestaties.

PHP 7

Door de laatste PHP versie te ondersteunen bereik je superieure prestaties met je Magento webshop. Een snelle webshop is uiteraard een echte must voor optimale conversie.

Pagespeed

Het door Google ontwikkelde Pagespeed versnelt de frontend van de website aanzienlijk. Belangrijk is daarbij dat je website goed geconfigureerd is. Daar helpen wij je graag bij.

Varnish

Met Varnish in je gereedschapskist krijgt de performance van je website een ontzettende boost. Door een pagina bij het eerste bezoek vast te leggen in de cache van de browser, laadt deze pagina de volgende keer dat die bezoeker de pagina opent zonder tussenkomst van de webserver. En dat is altijd sneller!

Redis cache

Redis is een cachingtechnologie vergelijkbaar met Varnish. Soms gebruiken we Varnish, soms Redis en soms allebei. Dit is geheel afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Custom FPC

Je kunt gratis gebruik maken van onze FPC-plugin voor Magento. Deze plugin draagt aanzienlijk bij in de snelheid van je webshop.

Kernel tweaks

De toch al hoge betrouwbaarheid van Magento hebben wij met verschillende tweaks in Linux nog iets verder verhoogd.

Magento met 400% versnellen

Met 400% versnellen.

Wil jij je omzet de lucht in zien schieten? Wij dragen hier graag aan bij. Met onze ervaring en techniek zorgen wij ervoor dat iedere pagina van jouw webshop binnen 900 ms laadt. Dat is nog eens performance!

Heldere code schrijven.

Goede code is niet alleen leesbaar, maar zorgt ook voor optimale performance van je website. Als web-developers in hart en nieren zit deze wijze van programmeren in ons DNA.

Altijd de nieuwste technieken.

Dankzij onze leergierigheid ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Wij willen namelijk altijd alles weten. En daar pluk jij de vruchten van.

Open source en betrouwbaar.

De broncode van Magento Community Edition is open source. Dit betekent dat je niet hoeft te betalen voor het gebruik van deze software. Magento heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd waar het gaat om de betrouwbaarheid van de software. Het ontwikkelteam van Magento werkt dan ook dagelijks aan het verbeteren van de functionaliteiten en de veiligheid van de software.

SEO-vriendelijk.

Magento zorgt standaard voor een goede indexeerbaarheid van je webshop door zoekmachines als Google. Daarnaast dragen de opvallende laadsnelheden bij aan een betere ranking.

Onbeperkt schaalbaar.

Of je nu één webshop hebt of meerdere, groot of klein, met Magento heb je de juiste software in handen. De extra modules maken het mogelijk om functionaliteiten toe te voegen. Het is daarnaast mogelijk om meerdere webshops te koppelen aan één installatie.

Voor stijgende lijnen

Servers clusteren

Om de beste performance te halen is het soms nodig om twee of meer servers samen te laten werken. Soms door elke server zijn eigen taak te geven, soms door de rekenkracht van beide samen te voegen. Wij analyseren de behoefte binnen jouw organisatie en geven je vrijblijvend advies.

Geografisch gescheiden fallback

Als je webshop onbereikbaar is, kost dat geld. Mocht jouw hoofdserver onverhoopt onbereikbaar zijn, hebben wij een server in het buitenland staan die zijn taken overneemt. Zo is jouw webshop 24/7 bereikbaar voor je klanten en loop jij geen omzet mis.

Load balancing

Lange laadtijden zijn verleden tijd door het slim inzetten van load balancing. Dit betekent dat de minst drukke server altijd de eerstvolgende opdracht krijgt. Op die manier weet je zeker dat je bezoekers zelfs tijdens de grootste pieken niets merken van de drukte en snel hun bestellingen kunnen plaatsten.

MySQL replication

MySQL databases krijgen te maken met zowel in- als output. Met een slave/master opzet scheiden wij de server die de input behandelt van de server die de output doet. Performance!

New relic rapporten

Is je webshop ondanks alles toch traag? Wij zoeken tot in detail uit waar de knelpunten zitten en helpen je hier snel op te reageren. Uiteraard delen we de rapporten met je, zodat je precies weet wat er speelt.

Snel schakelen

Wanneer je problemen hebt die wij niet zelf op kunnen lossen, schakelen we ons lokale netwerk aan Magento specialisten in. Zij staan op stand-by, zodat jij nooit lang op een oplossing hoeft te wachten.

MAGENTO IN EIGEN WOORDEN

Magento is het krachtigste en best geteste softwarepakket voor E-commerce doeleinden. Magento Webshop Software wordt internationaal gebruikt door tientallen duizenden webshops en groeit nog steeds dagelijks.

Waarom wij specialiseren in Magento e-commerce

Wij zijn simpelweg omver geblazen van de capaciteiten en de mogelijkheden. Magento is namelijk zeer eenvoudig in gebruik en geschikt voor de kleinste tot de grootste online retailers. De software maakt het zeer eenvoudig om verschillende functionaliteiten toe te voegen aan je webshop, mede dankzij de gigantische Magento Marketplace. Honderden plugins, zowel gratis als betaald, die je online gratis kunt uitproberen en vervolgens eenvoudig kunt (laten) installeren. Denk aan bijvoorbeeld geavanceerde voorraadsystemen, spaarpunten aanbieden aan je klanten, complexe marketing systemen. Magento webshop software brengt de capaciteiten van een gigantische webshop voor iedereen dichtbij. De software is zoekmachinegericht, waardoor je webshop betere ranking krijgt bij Google. De broncode van Magento Community Edition is vrijgegeven (open source), je betaalt dus geen kosten voor het gebruik van deze software. Magento heeft een reputatie opgebouwd als betrouwbare software. Het team werkt dagelijks hard aan verbeteringen in functionaliteiten, maar ook de veiligheid. Magento maakt het mogelijk om meerdere webshops te koppelen aan één installatie, dit gaat gepaard met talloze opties en instellingen.

Abbatis heeft Magento gekozen als haar e-commerce favoriet om verschillende redenen. We hebben (vrijwel) alle webshop systemen binnenste buiten gehaald en weten dus zeer zeker waar we het over hebben als we kiezen voor Magento. Graag willen wij je daarom overtuigen.

Tevredenheidsgarantie

Niet goed? Geld terug. Dat is hoe wij werken, al sinds het ontstaan van Abbatis. Je hebt 30 dagen de tijd om te besluiten dat Abbatis toch niet bij jou past. Als de factuur is voldaan, krijgt je het aankoopbedrag dan teruggestort op je rekening.

Ontdek Magento on Steroids!

Deadlines halen

Wij eten deadlines bij het ontbijt. Daardoor weet jij waar je aan toe bent. Bij Abbatis is de oplevering bijna altijd vóór de deadline. Het gaat zelfs zo ver, dat een aantal van onze klanten geen deadlines meer stellen.

Voorop blijven

Internetstandaarden veranderen aan de lopende band. Daarom zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken, zodat jij daar je voordeel mee kunt doen.

Communiceren

Wij zijn communicatief erg sterk. Ingewikkelde termen die niet relevant zijn, zul je bij ons niet horen. Ook intern zijn de communicatielijnen helder en kort. Daar pluk jij de vruchten van.

Programmeren

Dankzij onze jarenlange Magento-ervaring kunnen we plugins op maat voor je ontwikkelen. Daarnaast hebben we ook een eigen assortiment aan plugins beschikbaar, waar je kosteloos gebruik van kunt maken.

Meedenken

Onze kennis en ervaring staat tot jouw beschikking. Misschien denk je dat je alles zelf kunt, maar werp eens een blik op ons arsenaal aan tips & tricks. Daar haal je vast nog nuttige informatie uit.

Oplossen

Heb je problemen met de performance van je webshop? Wij helpen je bij de analyse van het probleem en zorgen ervoor dat je jouw gewenste groei haalt. Op ons platform is jouw Magento shop klaar voor de toekomst.

Zij stonden al versteld

Ik heb nu een jaar hosting bij Abbatis en mijn website heeft er nog geen één keer uit gelegen. Door de enorme snelheden die onze webshop nu behaalt, is onze omzet duidelijk nog steeds in een stijgende lijn. Ik ben Abbatis erg dankbaar en raad iedereen aan het eens te proberen voor je Magento shop.
Laura Evers
TRXL

Mijn website heeft er nog geen 1 keer uit gelegen.

We buy about 40-50% of our web development at abbatis. I work in a team of eight developers, together with several developers of abbatis. they arrange the hosting and provide excellent service. there are hardly any faults and if there is a fault, it is handled very fast and neatly. I like working with abbatis.
Jimmy Miller

Jimmy Miller

Sinds enkele maanden nemen wij vanuit ons bedrijf een VPS af bij Abbatis. De voornaamste reden om voor Abbatis te kiezen was de super snelle respons van de support organisatie en de daarbij bewezen performance van hun omgeving. Op de meest gekke tijdstippen kun je een support verzoek indienen en binnen een half uur heb je meestal al respons van een kundige medewerker die ook echt oplost in plaats van tickets registreert. Kortom, erg content tot nu toe!
Melih Özdemir

Melih Özdemir

Nadat ik bij verschillende providers klant ben geweest is Abbatis een verademing. Ik heb nog nooit een provider meegemaakt met zulke goede ondersteuning. Alle vragen en problemen worden kundig en snel opgelost en dat alles tegen een hele redelijke prijs! Mijn complimenten voor dit bedrijf!
Haruo Liao

Haruo Liao

Sinds een jaar hebben een resellerhosting bij Abbatis. De reden om voor Abbatis te kiezen is dat ze met je mee denken en de snelle respons van de support afdeling, mocht je echt met een probleem zitten dan stuur je een sms of geef je een belletje en dan gaan ze er gelijk mee aan de slag. Abbatis is een van de weinige webhostingproviders die gelijk voor je klaar staat ongeacht je vraag of probleem.
Helena Evers

Helena Evers

Abbatis is wat mij betreft een aanrader voor wie graag online actief wil zijn maar zelf niet bepaald een ICT-genie is. Zeer snelle klantenservice, attent, correcte antwoorden en dat alles voor een prima prijs. Ik blijf klant.
Jayson Palmer

Jayson Palmer

Pakket op maat.

Heb jij behoefte aan een groter of kleiner pakket? Geen probleem!

Wij maken graag een pakket op maat voor je. Je hoeft alleen maar even een mailtje te sturen of ons te bellen en dan kijken we samen hoe we jouw Magento shop tot een succes kunnen maken.

Neem contact op