WP Super Cache plugin

Laatste aanpassing: 5 maanden geleden

Elke keer wanneer iemand je WordPress website bezoekt, moet WordPress door een hele lijst te-verwerken code gaan alvorens de pagina te kunnen tonen aan de bezoeker. Dit gaat meestal relatief snel, maar WordPress is natuurlijk redelijk zware software. Hierdoor kan het voorkomen dat je website nét iets aan de trage kant laadt.

Op al onze webservers is standaard al caching ingeschakeld d.m.v. Varnish, maar je kunt zelf ook een steentje bijdragen aan een snellere website. Zo kunt je de WP Super Cache plugin gebruiken, dat je website parset en opslaat als statische HTML bestanden. Op die manier hoeft er geen zware code meer uitgevoerd te worden. De pagina is all gecached en hoeft alleen maar aan de gebruiker getoond te worden. We hebben verschillende situaties meegemaakt waarbij de WP Super Cache plugin voor een enorm verschil heeft gezorgd.

Klik hier voor de WP Super Cache plugin.