Hoe kan ik mijn PHP versie aanpassen?

Laatste aanpassing: 1 maand geleden

Wij leveren bij aanschaf van een hosting pakket standaard de nieuwste PHP versie. Je kunt via je DirectAdmin bekijken welke php versie je op dit moment in gebruik hebt. Ook kun je zelf de PHP versie aanpassen.

Wij bieden de volgende PHP versies aan:

• PHP 5.6

• PHP 7.2

Met de onderstaande stappen kun je bekijken welke php versie je gebruikt en hoe je het eventueel kunt aanpassen.

1. Log in op je klant omgeving
  2. Ga naar diensten
  3. Klik op je hosting pakket
  4. Klik op ‘login bij DirectAdmin’ (blauwe knop)

5. Ga vervolgens naar Domain setup

6. Klik op de domeinnaam waarvan je de php versie wilt bekijken.
  7. In de balk zie je de huidige php versie staan.

8. Klik er eventueel op om het te wijzigen naar een eerdere of hogere versie en klik vervolgens op save

Het kan zijn dat je website na het aanpassen van de php versie niet meer werkt. Wanneer dit gebeurt raden wij aan om de PHP versie terug te zetten naar de vorige versie. De wijziging is binnen enkele minuten zichtbaar.