Hoe stel ik mijn e-mail in op outlook?

Laatste aanpassing: 2 maanden geleden

Outlook instellen op je pc of laptop

Wil je graag je e-mail instellen op outlook, volg dan de volgende stappen:

1. Heb je al een e-mail account op outlook, ga dan naar stap 2. Heb je nog geen account toegevoegd aan outlook, dan kan je stap 2 en 3 overslaan.
    2. Als je ingelogd bent klik je linksboven op bestand. Klik nu in de categorie informatie op account instellingen.
    3. Er springt nu een nieuw venster open. Klink hier op het tabblad Email en vervolgens op nieuw.
    4. Je moet nu je emailadres invoeren, en klik vervolgens op gereed. Het laden kan nu even duren.
    5. Voer hierna je wachtwoord in. Dit moet om beschikking te krijgen tot de email.
    6. Je account is nu toegevoegd aan outlook. Je kan eventueel nog een emailadres toevoegen. Wil je dit niet? Klik dan op gereed.
    7. Je mailbox wordt geladen, je kan nu mail versturen en ontvangen via outlook.

Mocht de mail niet direct werken, controleer dan of de onderstaande gegevens juist zijn ingesteld.

De gegevens voor de server inkomende- en uitgaande post: