Hoe log ik in op de webmail?

Laatste aanpassing: 3 weken geleden

Met de webmail client kun je inloggen op je e-mail account met gebruik van iedere browser. Op die manier kun je zonder gebruik van Outlook of een andere desktop-app, cross-platform je e-mail bekijken.

Je bereikt de Roundcube webmail via abbatis.nl/webmail.

Let erop dat er gevoelige informatie kan lekken als je geen SSL certificaat gebruikt! De verbinding is dan namelijk niet versleuteld. Meer informatie over SSL-certificaten kunt u vinden in ons kennisbank artikel SSL certificaat - aanschaf en installatie