FTP sub-accounts

Laatste aanpassing: 4 maanden geleden

Om toegang te verlenen aan een ontwikkelaar middels een FTP sub-account, volg je de volgende stappen.

1. Log in op DirectAdmin via http://<jedomein>:2222. De inloggegevens staan in de mail of brief over de oplevering.
  2. Ben je reseller? Klik dan eerst op “user level”.
  3. Klik op de domeinnaam waar je ontwikkelaar of ontwerper aan gaat werken.
  4. We hebben een FTP account nodig. Hiervoor klik je op “FTP Management” in het tweede kolom onder “Your Account”.
  5. Klik bovenaan op “Create FTP account”.
  6. Je kunt hier kiezen voor een gebruikersnaam, wachtwoord en het pad waar de FTP gebruiker uitkomt als hij/zij inlogt. Voor een gebruikersnaam kun je iets nemen als “dev” voor “development”. De gebruikersnaam wordt dan bijvoorbeeld dev@centos.com.
  7. Wij raden je aan om te kiezen voor een willekeurig wachtwoord door op “random” te klikken.
  8. Kies vervolgens voor “user” om de gebruiker enkel toegang te geven tot de inhoud van de “public_html” map.