FTP sub-accounts

Laatste aanpassing: 3 weken geleden

Om toegang te verlenen aan een ontwikkelaar middels een FTP sub-account, volg je de volgende stappen.

• Log in op DirectAdmin via http://<jedomein>:2222. De inloggegevens staan in de mail of brief over de oplevering.
  • Ben je reseller? Klik dan eerst op “user level”.
  • Klik op de domeinnaam waar je ontwikkelaar of ontwerper aan gaat werken.
  • We hebben een FTP account nodig. Hiervoor klik je op “FTP Management” in het tweede kolom onder “Your Account”.
  • Klik bovenaan op “Create FTP account”.
  • Je kunt hier kiezen voor een gebruikersnaam, wachtwoord en het pad waar de FTP gebruiker uitkomt als hij/zij inlogt. Voor een gebruikersnaam kun je iets nemen als “dev” voor “development”. De gebruikersnaam wordt dan bijvoorbeeld dev@centos.com.
  • Wij raden je aan om te kiezen voor een willekeurig wachtwoord door op “random” te klikken.
  • Kies vervolgens voor “user” om de gebruiker enkel toegang te geven tot de inhoud van de “public_html” map.