E-mail op je telefoon instellen

Laatste aanpassing: 1 maand geleden

Wil je je e-mail op je telefoon instellen? Volg dan een van de volgende stappen:

Apple

1. Ga naar de instellingen van je telefoon
    2. Klik op wachtwoorden en accounts
    3. Voeg een (nieuwe) account toe
    4. Voeg een mail account toe
    5. Vul de gevraagde gegevens in en ga verder
    6. Bij de volgende stap wordt er gevraagd om de gegevens voor inkomende - uitgaande post. Wat je hier moet invullen staat onderin deze pagina

Samsung

1. Ga naar de e-mail app
    2. Klik op de streepjes naast postvak in, kies account toevoegen
    3. Kies voor overige account toevoegen
    4. Vul je e-mail adres en wachtwoord in en ga verder
    5. Hier kun je de aangegeven gegevens invullen, zie onderin de pagina

Huawei

1. Ga naar de e-mail app
    2. Klik onder in het scherm op meer, kies instellingen en vervolgens account toevoegen
    3. Kies voor overige account toevoegen
    4. Als je een e-mail notificatie in beeld krijgt, klik je op inschakelen, anders op ga verder
    5. Vul je e-mail adres en wachtwoord in en ga verder
    6. Hier kun je de onderstaande gegevens invullen

Dit zijn de gegevens die je invult bij server inkomende- en uitgaande post

Gegevens Wat vul je in
    Hostnaam mail.je domeinnaam
    Gebruikersnaam je e-mail adres
    Wachtwoord het wachtwoord van je e-mail

Het kan zijn dat het merk van je toestel hier niet tussen staat of dat de stappen anders zijn, maar de gegevens die je moet invoeren zijn hetzelfde. Mocht het niet lukken, neem dan gerust contact met ons op!