E-mail op je telefoon instellen

Laatste aanpassing: 2 weken geleden

Wil je je e-mail op je telefoon instellen? Dat is mogelijk! Je kunt je e-mail op elk gewenst apparaat instellen. Bekijk in de onderstaande stappen hoe je dit kunt doen.

Apple

1. Ga naar de instellingen van je telefoon
  2. Klik op wachtwoorden en accounts
  3. Voeg een (nieuwe) account toe
  4. Voeg een mail account toe
  5. Vul de gevraagde gegevens in en ga verder
  6. Bij de volgende stap wordt er gevraagd om de gegevens voor inkomende - uitgaande post. De gegevens die je hier moet invullen staan onderaan de pagina.

Samsung

1. Ga naar de e-mail app
  2. Klik op de streepjes naast postvak in, kies account toevoegen
  3. Kies voor overige account toevoegen
  4. Vul je e-mail adres en wachtwoord in en ga verder
  5. Hier kun je de aangegeven gegevens invullen, zie onderin de pagina

Huawei

1. Ga naar de e-mail app
  2. Klik onder in het scherm op meer, kies instellingen en vervolgens account toevoegen
  3. Kies voor overige account toevoegen
  4. Als je een e-mail notificatie in beeld krijgt, klik je op inschakelen, anders op ga verder
  5. Vul je e-mail adres en wachtwoord in en ga verder
  6. Hier kun je de onderstaande gegevens invullen

Dit zijn de gegevens die je invult bij server inkomende- en uitgaande post.

Gegevens Wat vul je in:
hostnaam mail.je domeinnaam
gebruikersnaam je e-mail adres
wachtwoord het wachtwoord van je e-mail

Voorbeeld invoeren instellingen:

Het kan zijn dat het merk van je toestel hier niet tussen staat of dat de stappen niet iets anders zijn, maar de gegevens die je moet invoeren zijn hetzelfde. Wil je ook je e-mail instellen op je laptop of computer, bekijk dan onze kennisbank artikelen e-mail instellen op je macbook of e-mail instellen met outlook.