Abonnement zelf opzeggen

Laatste aanpassing: 1 week geleden
Het is natuurlijk voor ons erg jammer om je als klant te zien gaan. :( Als je hebt besloten om de afgenomen diensten op te zeggen, dan hopen we dat dat niet ligt aan onze dienstverlening en dat je altijd tevreden bent geweest. Als dit niet zo is, dan vernemen wij heel graag wat wij de volgende keer anders kunnen doen. De belangrijkste bouwsteen van onze dienstverlening, is de feedback die wij ontvangen van onze klanten; wij luisteren! :D Je kunt je abonnement opzeggen door te surfen naar het [klantenpaneel](https://cpl.abbatis.nl). Log in en volg vervolgens de volgende stappen. - Klik op `Diensten > Services` bovenaan de pagina. - Klik vervolgens op het abonnement dat je wilt opzeggen. - Hier krijgt je een duidelijke knop “vraag opheffing aan”. - Vul nadat je op deze knop heeft gedrukt de reden van opzegging in en uw wachtwoord. - De dienst wordt vervolgens opgezegd. - Wil je geen reden van opzeggen opgeven? Dan kun je het veld leeg laten.