Gratis verhuisservice

RUNT U AL EEN TIJDJE EEN WEBSITE?

Grote kans dat u niet heel blij bent met de service die u nu bij uw webhosting pakket ontvangt. Cijfers wijzen aan dat er ook een grote kans is dat u alleen van het woord ‘verhuizen’ al kippenvel krijgt.

Daarom bieden wij nu geheel kosteloos een verhuisservice aan. U kunt achterover leunen in uw stoel terwijl wij al je data van uw huidige provider verhuizen naar onze servers. U bepaalt wanneer en hoe laat dit moet gebeuren en wat er wel- en niet over moet. Onze gespecialiseerde medewerkers gaan vervolgens voor u aan de slag. Binnen no-time staat uw website weer online en u of uw bezoekers merken er niks of nauwelijks wat van.

HOE GAAT DAT IN Z’N WERK?

Het enige wat u hoeft te doen is een webhostingpakket of reseller hosting naar keuze aanschaffen en even contact met ons opnemen via het contactformulier of ons e-mailadres. Het enige wat we nodig zullen hebben zijn de verhuistokens voor uw domeinnamen, dumps van de databases en de overige website bestanden. U kunt ons ook toegang geven tot het klantenpaneel van uw huidige webhosting provider. In dat geval pakken wij het vanaf daar op en kunt u zorgeloos afwachten.

Mocht de verhuizing mislukken, dan krijgt u uiteraard uw geld terug.

Bekijk onze hosting

Klik op de knop rechts en bekijk de mogelijkheden van onze shared hosting.