De Fair Use Policy (FUP)

De Fair Use Policy (FUP)

Met de enorme ontwikkeling in de technologie zien we het steeds vaker: de Fair Use Policy. Langzamerhand ontwikkelen verschillende subcategorieën in de ICT branche zich zodanig dat de gebruikers ervan niet meer aan limieten vast hoeven te zitten. Dat is handig natuurlijk, maar voor de providers gevaarlijk. Het geeft iedereen de gelegenheid er misbruik van te maken. Uit dat risico is de Fair Use Policy, of misschien beter bekend als de FUP, ontstaan.

Fair use policy betekent letterlijk “eerlijk gebruik beleid”. Het is een beleid dat klanten de zorgeloosheid van onbeperkte resources biedt, maar tegelijkertijd toch de leverancier beschermt tegen kwaadwillenden of überhaupt gevaarlijke activiteiten op de server. Handig! Want daardoor geniet u niet alleen van onbeperkte resources, maar bent u ook beschermd tegen een ieder die er op uit is van binnenuit de infrastructuur te belasten.

Als u bij de omschrijving van een van onze producten ziet dat het gaat om een FUP resource, dan kunt u er dus van uit gaan dat het onbeperkt is. Tenzij u iets naars van plan bent.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *